Retourneren en ruilen

Bij stickersvoordezorg.nl is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@stickersvoordezorg.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”

Je kunt het artikel retour sturen naar: Stickersvoordezorg.nl Cannenburgerweg 63 G 1244 RH Ankeveen, Nederland

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan stickersvoordezorg.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@stickersvoordezorg.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk en annuleren:

Op maat gemaakte stickers, zoals een naam dat is meegedrukt of uitgesneden, kunnen wij helaas niet retour nemen, daar dit product voor u op maat is gemaakt en daardoor niet wederverkoopbaar is.